Vi verkar för det hållbara samhället

Utbildning och forskning är universitetets viktigaste bidrag till en hållbar utveckling och Göteborgs universitet har som målsättning att bli ett av Europas ledande universitet inom området. Vid Göteborgs universitet finns Sveriges bredaste utbud av utbildningar inom miljö och hållbar utveckling och miljöforskning bedrivs inom ett stort antal ämnesområden. Universitetet bedriver dessutom ett aktivt internt miljöarbete. Detta arbete har miljöcertifierats enligt standardarna ISO14001 och EMAS.

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och nästan 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer.

Företaget på sociala medier

Facebook Twitter