NXTjobb - Log Max söker Konstruktionschef

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Log Max söker Konstruktionschef, NXTjobb

Vi söker dig som vill vara med på Log Max fortsatta framgångsresa. Arbetsbeskrivning
Du kommer att leda och fördela arbetsuppgifterna i ett engagerat team vars huvuduppgift är att arbeta med konstruktioner av skördaraggregat. I din roll ingår även att vara en resurs som konstruktör. Jobbet innebär mekanisk konstruktion av såväl detaljer till våra befintliga produkter som utveckling av helt nya koncept. Du kommer att jobba i projekt både självständigt och i samarbete med våra konstruktörer. Arbetet innefattar personalansvar för 12 medarbetare inom både mekanik, elektronik och teknisk administration. Som konstruktionschef är du delaktig i både den tekniska styrgruppen samt bolagets ledningsgrupp.

Vem är du?
Du har troligtvis ingenjörs- eller civilingenjörsutbildning och flera års erfarenhet från liknande uppdrag.
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi använder oss av Autocad och Inventor i konstruktionsarbetet, erfarenhet inom PLM-system är meriterande.
Du vill ta ansvar för och leda avdelningens arbete inom projekt och konstruktioner.
Du är drivande, tar ansvar för att hela kedjan fungerar och du kommunicerar väl med alla enheter inom organisationen.
Du prioriterar projekten inom avdelningen och har koll på både helheten och detaljerna.

Vi erbjuder
Ett spännande och utmanande jobb med engagerade och kompetenta medarbetare, ett företag som vill utvecklas vidare tillsammans med dig. I denna rekrytering samarbetar vi med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du här på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!


Log Max AB har sedan det grundades 1980 varit en pålitlig leverantör av utrustning för mekaniserad avverkning i skogsbruket. Sedan 1988 är vår huvudprodukt skördaraggregat. Ett skördaraggregat kan fälla, kvista och kapa ett träd i önskade längder. Aggregatet i sig är ett verktyg avsett att hängas i en kran, som i sin tur är monterad på någon form av mobil bärare eller basmaskin. Som bärare kan ett antal olika maskintyper användas, från traktorgrävare och bandburna grävare till rena skogsmaskiner. Huvudkontoret Log Max AB ligger i Grangärde i Dalarna, där konstruktion, försäljning och merparten av tillverkningen ?