Högskolan Kristianstad - Universitetslektor i Oral hälsa

Ansök nu

Universitetslektor i Oral hälsa, Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad är en del av det skånska högskolelandskapet med 530 anställda och 14 000 studenter. På ett modernt högskoleområde finns bibliotek, restaurang, café, idrottshall, kårhus och studentbostäder. Högskolan Kristianstad har ett brett och spännande utbud av program, fristående kurser, uppdragsutbildningar och forskning inom beteendevetenskap, ekonomi, humaniora och samhällsvetenskap, hälsovetenskaper, matematik och naturvetenskap, teknik och data, mat- och måltidsvetenskap samt lärarutbildning. Högskolans vision är att utbilda Sveriges mest anställningsbara studenter. Studenter vid Högskolan Kristianstad ska helt enkelt ha de kunskaper, färdigheter och förmågor som är mest eftertraktade på arbetsmarknaden efter avslutad utbildning. Som arbetsgivare vill vi vara en attraktiv arbetsplats där alla kan göra skillnad och vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Våra ledord är närhet, öppenhet, jämställdhet och respekt.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av forsknings- och utvecklingsarbete, undervisning, handledning både teoretiskt och i kliniska kurser samt egen patientverksamhet. Undervisningen sker huvudsakligen inom tandhygienistprogrammet men kan även förekomma i andra program, fristående kurser samt uppdragsutbildningar.

Behörigheter och önskvärda kvalifikationer

Behörig är den som är legitimerad tandhygienist, har erfarenhet av eget patientarbete och har avlagt doktorsexamen som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som ska ingå i anställningen.

Undervisningserfarenhet samt erfarenhet av handledning och examination på universitets- och högskolenivå är meriterande för anställningen. Stor vikt läggs vid förmåga till samarbete och att skapa en god arbetsmiljö.

Övrigt

Heltid. Tillsvidareanställning. Vanligen används provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Viss undervisning kan förläggas till kvällstid eller helger och även till annan ort än Kristianstad. Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Ansökan utformas enligt Anvisningar för utformande av ansökan om anställning som, eller till forskare, universitetslektor, biträdande professor, oavlönad docent och professor vid Högskolan Kristianstad, se www.hkr.se/anstallning. Bifoga personligt brev, CV, avhandling, länk till publikationer alternativt bifogas publikationer. Ansökan ska ha inkommit senast den 13 augusti 2018.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid