Om oss

Universitetsvakanser.se är en nischad jobbsajt för jobb inom universitet och högskola.

Vår målsättning är att vara den bästa tjänsten för att hitta
lediga jobb inom universitet och högskola: Snabbt, enkelt och effektivt.

Visionen är att jobbsökare inte ska behöva leta jobb på fler än ett ställe. Därför erbjuder vi så många lediga jobb som möjligt, företagspresentationer om arbetsgivare, bevakningsmöjlighet av jobb och specifika arbetsgivare, jobb utomlands, karriärtips och gratis medlemsskap.

Vi hjälper arbetsgivare som har ett rekryteringsbehov att snabbt, enkelt och effektivt marknadsföra sina platsannonser, skapa bannerkampanjer, attrahera kandidater med Employer Branding-produkter och få så mycket uppmärksamhet och relevanta besökare som möjlighet till sina platsannonser.

Universitetsvakanser.se tillhör Nordic Online AB:s nätverk av jobb- och rekryteringssajter.

Sök lediga universitetsjobb i Norge